familieinfo.dk

Hvad koster TV2 play?

Se de aktuelle pakker og priser her: https://checkout.play.tv2.dk/

Overvejer du at købe TV2 Play? Så har du helt sikkert tænkt over hvad det koster. Prisen på ting spiller ofte en stor rolle i, om det er noget, som man vil købe. Det gælder selvfølgelig også TV2 Plays pris.

Derfor er det nærliggende, at du tager et godt kig på prisen og de forskellige pakker inden du vælger at købe det. På den måde er du sikker på, at du får det, der passer til din økonomi og dit behov. Det er meget forskelligt, hvad folk føler de har brug for, når det kommer til TV2 Play.

Hvilke pakker kan der vælges mellem?

Der er flere forskellige muligheder, når det kommer til at vælge en pakke til TV2 Play. Pakkerne varierer meget i forhold til indhold og pris. Det giver dig muligheden for at finde den, der passer bedst til dig.

Favorit + SPORT

Det her er den største pakke. Prisen på pakken med reklamer 189 kr. pr/md og 219 kr. pr/md uden reklamer. Du får både adgang til liveudsendelser og arkivet. Du kan derfor se live kanaler på platformen, men også se gamle udsendelser, PLAY programmer og andre gamle film og serier.

Du vil derudover også få adgang til PLAY eventkanaler. Det er kanaler, hvor der vil blive sendt forskellige fodboldkampe eller andre sportevents, hvis ikke der er plads til dem på live kanalerne.

Favorit

Med Favorit-pakken får du adgang til de fleste live kanaler. Det indebærer følgende kanaler:

  • TV2
  • TV2 News
  • TV2 FRI
  • TV2 Charlie
  • TV2 Zulu

Du kan se de her kanaler live.

Du får herudover også adgang til TV2´s arkiv, hvilket betyder, at du kan se gamle film og serier. Det gælder dog ikke gamle sportsudsendelser. Prisen for denne pakke er 129 kr. pr/md med reklamer og 159 kr. pr/md uden reklamer.

Basis

Med Basis får du adgang til arkivet uden sportsudsendelser. Det er til dig, der ikke har brug for flere TV-kanaler men blot gerne vil se deres serier og film. Prisen for denne pakke er 49 kr. pr/md med reklamer. Hvis du vil have uden reklamer bliver det 79 kr. pr/md.

Live Pakke 1 og Live Pakke 2

Live Pakke 1 og Live Pakke 2 er en pakke, hvor du udelukkende har adgang til livekanaler. Alt hvilken pakke du vælger, har du mulighed for at tilføje flere kanaler. Live Pakke 1 koster 69 kr. pr/md og Live Pakke 2 koster 99 kr. pr/md.

Hvorfor ændrer priserne sig på TV2 Plays pakker?

Prisen på de forskellige pakker ændrer sig af flere forskellige grunde. Det skyldes mængden af indhold, som du gerne vil have med. Jo mindre indhold, jo mindre er prisen også. Det er derfor en god ide, at du bruger lidt tid på at vurdere, hvor meget du egentlig har brug for.

En anden ting der ændrer prisen, er typen af indhold. Det er ikke udelukkende mængden af indhold, der bestemmer prisen, men derimod også det indhold, som du vælger. Det kommer helt an på, om du har brug for at se Tv-kanalerne eller blot TV2´s arkiv, der byder på en masse serier og film.

Derudover så spiller det også en rolle om du vil have det med eller uden reklamer. Det koster 30 kroner mere, hvis du gerne vil have din pakke uden reklamer. Det er meget forskelligt, hvad folk foretrækker, så det er en beslutning, som du også burde bruge lidt tid på at overveje. Hvis du gerne vil spare pengene, skal du nok starte med den billige version.

Det er stort set umuligt at gå fra at have reklamer til ikke at have reklamer. Så hvis du beslutter dig for at prøve det af, så er det en god ide at starte med at vælge med reklamer.

Er TV2 Play dyrt i forhold til andre streamingtjenester?

TV2 Play har en rigtig god pris, hvis du sammenligner med andre streamingtjenester. Det er en forholdsvis billig løsning, hvis du allerede har mange af tv-kanalerne. Så kan du få adgang til alle TV2´s serier og film samt en masse andre film til blot 79 kroner i måneden. Det er billigt, hvis det sammenlignes med andre platforme, hvor priserne kan bevæge sig helt op til 149 kroner i måneden.

Det er dog vigtigt at notere, at prisen på TV2 Play også kan være dyr, men du også her får TV kanaler med. Det er derfor TV2 kan anses som en af de billige streamingtjenester.

Det kan du se på TV2 Play

Du får adgang til en helt masse lækre og forskellige tv-udsendelser, serier og film på TV2 Play. Man kan derfor roligt sige, at du får noget for pengene. Det er ikke udelukkende tv-udsendelser, serier og film, som du får adgang til. Hos 3 ud af de 4 pakker, som der tilbydes, får du også TV2 kanaler som ZULU, Charlie og Lorry med i dit abonnement.

Der ligger en masse kendte danske TV-serier inde på platformen. Det kunne blandt andet være Kurs mod fjerne kyster, hvor du følger Beha familien på deres rejse rundt i verden. Det er en spændende og inspirerende serie, hvor du virkelig får set hele verden gennem deres perspektiv.

Der er også andre gamle klassikere såsom Klov, hvor du følger duoen Frank Hvam og Casper Christensens uendelig mange dumheder eller blot et satireprogram som Danish Dynamite.

Herudover er der en helt masse forskellige film, både danske og udenlandske. Hvis du er fan af stand-up er TV2 Play også fyldt med dette.

Gik du glip af det yndlingsprogram fredag aften kl 20? Det kan du også finde på TV2 Play. Du skal derfor ikke være nervøs for at gå glip af et afsnit af julekalenderen eller Stormester, da du blot kan finde det på TV2 Play.

Se de aktuelle pakker og priser her: https://checkout.play.tv2.dk/