familieinfo.dk

10 fakta om Kingsman: The Secret Service That Will Blow Your Mind

Hej filmpløvere! Kingsman: The Secret Service blev udgivet i 2015 og fik gode anmeldelser. Dette førte til en efterfølger, Kingsman: The Golden Circle, som udkommer 22. september 2017. Jeg var overrasket over, hvor meget jeg elskede Kingsman, for jeg troede, at det ikke ville være så godt. Det viste sig at være min yndlings spionfilm og et fantastisk eventyr. Lad os tage et kig på nogle sjove fakta om Kingsman: The Secret Service:

1. Taron Egerton (der spiller Eggsy) er faktisk bange for hunde (han håber, at efterfølgeren vil have katte i sig).

2. I tegneserierne er skuespilleren Mark Hamill den første berømthed, der er blevet kidnappet af Dr. Arnold. I Kingsman: The Secret Service spiller Mark Hamill professor James Arnold.

3. Scenen, hvor Harry Hart kæmper mod mennesker i kirken, tog 7 dage at filme. Undervandskollegiet (som var mere kompliceret) tog halvanden uge at filme.

4. Colin Firth (som spiller Harry Hart) lavede 80 % af sine egne stunts. Han trænede også 3 timer om dagen i 6 måneder.

5. En optagelse af undervandskollegiet gik galt, da computerne fejlede. Kameraer, lydfyre og skuespillere blev smidt i vandet (alle klarede det fint).

6. Instruktør Matthew Vaughn ønskede, at hundene rent faktisk skulle dø, da Kingsman-agenterne skød dem. Medforfatter Jane Goldman afviste denne idé, fordi den ville være for meget for publikum. De gik på kompromis ved at bruge blanks, og scenen med Harrys udstoppede hund ville stadig blive holdt i filmen.

7. Taron Egerton (Eggsy) trænede hårdt i flere måneder og var i stand til at få 6-pack mavemuskler og 5 % kropsfedt for sin rolle.

8. Richmond Valentine (spillet af Samuel L. Jackson) skulle ikke have en lisp.

9. Sofia Boutella (der spiller Gazelle) havde et meget intenst træningsprogram fyldt med Taekwondo og thaiboksning.

10. Instruktør Matthew Vaughn ønskede, at Merlin skulle have en walisisk accent. Mark Strong (der spiller Merlin) kunne ikke lave en walisisk accent, så han overtalte Matthew Vaughn til at lade ham lave en skotsk accent.