familieinfo.dk

TIL der er en film, der hedder “Gayniggers From Outer Space”

 1. TIL der er en film kaldet “Gayniggers From Outer Space”, hvor homoseksuelle sorte mænd fra planten Anus udsletter hele befolkningen af kvinder på Jorden og befrier mændene.
 2. TIL, efter at den amerikanske præsident Garfield blev skudt, var hans læger så uagtsomme og gav ham en så slem infektion, at hans lejemorder åbent ved retssagen tilstod skyderiet, men hævdede, at Garfields læger faktisk havde udført drabet.
 3. TIL 4,5 billioner cigaretskod, der bliver strøet ud hvert år, gør dem til det mest kuldsejlede menneskeskabte affald i verden.
 4. TIL to begavede universitetsstuderende anså sig selv for så overlegne, at de planlagde “det perfekte mord” for at bevise deres intellektuelle evner. Efter at have myrdet et barn, på trods af deres påståede geni, efterlod de masser af beviser og blev hurtigt fanget og bragt for dom.
 5. TIL at kong Tuts grav var usædvanlig lille, sandsynligvis på grund af hans efterfølger, der tog Tuts tiltænkte grav til sin egen begravelse. Kong Tuts lille grav tillod det at blive glemt og skånet for røverier, hvilket førte til, at han blev berømt i den moderne æra.
 6. TIL Selvom den er rost som et fremragende psykologisk værktøj af statslige agenturer, virksomheder og endda nogle skoler er Myers-Briggs personlighedstest blevet anset for ubrugelig af moderne psykologiske eksperter.
 7. TIL Cleopatra blev født af incest. “Mere end et dusin af Cleopatras forfædre knyttede sig til fætre eller søskende, og det er sandsynligt, at hendes egne forældre var bror og søster. I overensstemmelse med denne skik giftede Cleopatra sig til sidst med begge sine unge brødre.
 8. TIL Jacobo Pazzi blev hængt ved siden af et rådnende lig, derefter blev han begravet, gravet op og smidt i en grøft og derefter slæbt gennem gaderne , støttet ved døren til sit palads med hovedet brugt som dørhåndtag, kastet i en flod, fisket ud af børn, hængt igen, pisket og smidt tilbage i floden.
 9. TIL Hvis Jorden var 50 % større i diameter ville vi ikke være i stand til at vove os ud i rummet ved hjælp af raketter.
 10. TIL at det brasilianske militær i 1889, sammen med slaveejende eliter, organiserede et kup for at vælte kejser Pedro II for at afskaffe slaveriet. Som svar organiserede en gruppe frigivne slaver sig i en milits kendt som den sorte garde for at garantere sikkerheden for den kejserlige familie.
 11. TIL Offentlige julekrybbe er ofte offer for tyveri af Jesusbarnet. Nogle kirker har været nødt til at lænke deres Jesusbarn ned for at forhindre tyveri, mens andre har tilføjet GPS-sporing til deres Jesusbarn.