familieinfo.dk

TV 2 Play appen

Download TV2 Play-appen til Apple her: https://apps.apple.com/dk/app/tv-2-play/id515236434?l=da
Download TV2 Play-appen til Android her: https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.tv2.tv2play&hl=da&gl=US

Er du blevet helt fortabt i Landmand søger kærlighed, Klovn, eller ønsker du bare at følge med i dagens nyheder, når du ikke er hjemme, så er TV 2 Play appen den perfekte løsning til dig.

Det eneste det kræver er, at du på din smartphone eller tablet går ind på App Store eller Google Play og henter applikationen ned på din device.

Efter dette vil du blive bedt om at oprette en bruger og vælge den pakke, der dækker dine personlige behov, dette er med priser fra 49 kr/måneden. Herfra vil du kunne navigere rundt og finde de programmer, du kender fra fjernsynet derhjemme.

Forsiden – alt relevant er serveret til dig

Når du åbner op for din TV2 Play app, vil det første du ser være forsiden. Her vil du blive præsenteret for alle udsendelser, der for nyligt er blevet sendt på TV 2’s kanaler. I toppen vil du kunne se populære forslag til ting at beskæftige sig med, men du vil også blive præsenteret for udsendelser, som du ikke er blevet færdig med under se videre.

Forsiden på appen er med andre ord til for at vække din appetit for, hvad du kan finde af underholdning i forskellige kategorier på en overskuelig måde.

Live TV og TV-guide

Hvis du bevæger dig væk fra forsiden, vil du i menuen kunne vælge punktet Live TV. Her vil du, afhængigt af din TV 2 Play-pakke, have adgang til at se TV 2-kanaler live. Det vil sige, at du kan se 19 nyhederne på din telefon, selvom du ikke er i nærheden af et fjernsyn, der kan vise TV 2’s kanaler.

Under punktet Live TV vil du også have et komplet overblik over, hvilke udsendelser der bliver sendt på alle TV 2’s kanaler i løbet af de næste mange dage.

Udforsk – film og serier

Selvom du oftest tænker på tv-udsendelser, når du hører om TV 2, så får du på din TV2 Play app også adgang til en masse film og serier. Under menupunktet Udforsk vil du kunne vælge mellem film-hits som Den skaldede frisør, De grønne slagtere og Der kommer en dag.

Blandt serierne vil du finde både nye og gamle serier som Badehotellet, Anna Pihl og Kriminalkommissær Barnaby. Disse er blot få udvalgte eksempler, der skal understrege, at mulighederne er mange, og at du har adgang til meget mere, end hvad der præsenteres for dig på forsiden.

Tilgængeligt når det passer dig

Det smarte ved din TV 2 Play app er, at udsendelserne kan ses, lige når det passer dig. Har du gæster den aften, hvor de viser Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed, så kan du blot gå ind på din app og se programmet dagen efter.

Hvis du er utålmodig og ikke kan vente til dagen efter, så kan du også se flere programmer, inden de bliver vist i fjernsynet, hvis de er markeret med en lille blå firkant, hvori der står snigpremiere. Din TV 2 Play app giver dig altså friheden til at følge med, hvor og når du vil.

Download TV2 Play til Apple her: https://apps.apple.com/dk/app/tv-2-play/id515236434?l=da
Download TV2 Play til Android her: https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.tv2.tv2play&hl=da&gl=US