familieinfo.dk

Alt du skal vide om et TV2 Play abonnement

Vi lever i en tid hvor alt sker online. Alle danskerne er online, uanset alder og køn, og vi kan efterhånden klare næsten alt på vores håndholdte devices eller bærbare. At alt er blevet online og digitalt betyder også, at vi finder al vores underholdning her.

Alt TV og TV-programmer er derfor at finde online, sammen med et hav af film og serier. På denne måde kan man selv som forbruger se lige de programmer man kan lide, på de tidspunkter der passer den enkelte. Læs med her, og hør om TV2 Play, som er en streaming tjeneste skabt af TV2.

TV2 Play

En af de mange online TV-streamingsider der findes herhjemme i Danmark, er TV2 Play. Streamingtjenesten er skabt af TV2 Play, og derfor kan du finde al live TV, alle serier og film samt dokumentarer som TV2 har skabt. Der er også megen anden underholdning og sport fra andre TV-kanaler, som TV har købt sig rettigheder til, som du med et TV2 Play abonnement kan få mulighed for at se.

Du kan på TV2 Play se de bedste serier og programmer fra alle TV 2s kanaler, både live og når det passer dig. Du får derudover en fordel, nemlig snigpremiere. Der vil nemlig være snigpremierer og nyt indhold på en masse spændende serier hver dag.

TV 2 Play abonnementer

Der findes flere forskellige abonnementer, når du opretter dig på TV2 Plays streaming tjeneste. Du kan enten købe dig et basisabonnement med reklamer, som koster 49 kr. pr. måned. Dette abonnement er det billigste TV2 Play tilbyder, og dermed kan alle være med.

Et abonnement hvori du får en smule mere, er med et tilkøb af Paramount+ til 40 kr. ekstra om måneden. På denne måde for du mulighed for at se et hav af gode programmer fra Paramount+, lige når du har lyst.

Endvidere kan man tilkøbe flere forskellige sports kanaler, som gør det muligt at se sport live, eller når du har tid til det. Du kan også, ved at opgradere abonnementet fra basisabonnementet, få fat i reality og andre programmer fra Hayu kanalen. Der findes derfor et hav af muligheder, så du kan få lige præcis de programmer som du har allermest lyst til, netop når du har lyst til det.

Smart viden

Før du får et TV2 Play abonnement, så er det godt at vide, at du sagtens kan være flere brugere på et TV2 Play abonnement. Du kan have op til 5 forskellige enheder, der kan logge ind på din bruger og dermed se med. Dette gør det muligt for dig at dele dit TV2 Play abonnement med en eller flere du holder af, samtidig med at du både kan bruge din telefon, bærbar eller måske tablet, når du skal se dine yndlings programmer på TV2 Play.

Endvidere så får du mulighed for at se snigpremiere på en masse af dine yndlingsprogrammer. Du kan altså se forud, end dem der ser TV2 i deres TV.

Det er nemt at oprette, og uden binding at have et TV2 Play abonnement, så derfor er der ingen grund til bekymring.