familieinfo.dk

TV2 Play gratis

Prøv TV2 Play gratis her: https://checkout.play.tv2.dk/

Er du også en stor fan af serier som Badehotellet, Anna Pihl og Hvide Sande og live programmer som X faktor, Stormester eller Landmand søger kærlighed, og elsker du desuden at se film, der spænder bredt fra krimi, komedier, thriller og til tegnefilm og børnefilm? Ja, så er streamingtjenesten TV2 Play lige noget for dig og din familie. TV2 Play tilbyder det endda gratis for en stund.

Søger du generelt efter tilbud med TV2 Play gratis, kan du også finde denne tjeneste inkluderet i andre ydelser såsom mobiltelefoni eller som medlem af en supermarkedskæde. Er pengene små eller har du lidt kendskab til TV2 Play i forvejen og ønsker at kunne se det an uden binding og gratis, ser vi her nærmere på de muligheder for gratis TV Play, der findes.

Hvad er forskellen på TV2 Play og TV2?

Der er både TV2 og TV2 Play, og hvad er så forskellen, og hvorfor skal man vælge det ene fremfor det andet? TV2 er i sig selv en tv-tjeneste, som du kan få igennem diverse TV pakker hos TV og bredbåndsudbydere. Her indgår det som regel i en tv pakke med andre kanaler også, og det er muligt at vælge en lille, mellem eller stor tv pakke, alt efter hvor mange kanaler og hvilke typer af kanaler, du ønsker.

Denne tjeneste er bundet til husstanden, hvilket vil sige, at du “kun” kan se TV2 her på dine fjernsyn i boligen. Med denne løsning kan det være en fordel, at du får mange forskellige kanaler med i købet, hvis du er bredt interesseret og både ønsker videnskabs, sports, film og musikkanaler osv. som du ikke finder alene hos TV2 Play.

Med TV2 Play åbner der sig en mere fleksibel og mobil løsning, idet dette er en streamingtjeneste, der går via internettet. Det er dermed en tjeneste, som du kan tage med dig overalt i Danmark og udlandet og se på dine enheder såsom tablet, mobiltelefon og computer. Du vælger selv hvornår og hvad du vil se, ud fra alle de serier, film og dokumentarer samt arkiv som TV2 Play streamingtjenesten har liggende på platformen.

Hvorfor TV2 Play?

I en tid, hvor man bevæger sig meget rundt i offentlig transport, er meget på farten til møder, studiegrupper, rejser, ferier og venne- og familiebesøg, kan det være en stor fordel, at man har en TV tjeneste, der er mobil og fleksibel. Har du for eksempel et krævende job og børn at passe, kan det være en stor fordel selv at kunne bestemme, hvor og hvornår du vil se tv. Ligeledes kan det være en mere mobil løsning til dig, der er meget på farten, og som pendler meget i tog, bus, metro etc. og gerne vil kunne bruge tiden på at se TV undervejs. Derudover kan du dele TV2 Play abonnementet med hele husstanden, hvilket gør, at det bliver en yderst budgetvenlig TV-tjeneste løsning for jer alle.

14 dages gratis TV Play uden binding

TV2 Play tjenesten tilbyder at du kan få 14 dages gratis TV2 Play med det, der hedder Basispakken. Her får du alle snigpremierer samt alle TV2 Plays on demand programmer, der har nyt indhold. Dette tilbud er uden binding, så du kan sige det op når som helst og dermed undgå at skulle betale for en ny periode. Du kan afmelde tjeneste når som helst, og du har dermed ingen opsigelsesfrist. Du kan sige tilbuddet op fra den ene dag til den anden, og dermed behøver du ikke at være bange for at glemme at opsige det. Du kan derfor trygt tage i mod tilbuddet og se, om det skulle være noget for dig, også på den længere bane.

Få TV2 Play inkluderet i dit Telmore mobilabonnement

Hvis du ønsker at få inkluderet dit TV Play abonnement i dit mobilabonnement fra Telmore, kan det ske på tre forskellige måder:

  • Du har ikke TV2 Play i forvejen
  • Du har TV2 Play i forvejen
  • Du har et andet TV2 Play abonnement end basispakken

Har du TV2 Play i forvejen og laver en aftale med Telmore om at inkludere det i dit mobilabonnement, er der en simpel procedure herfor. Det kommer an på, om du har den samme e-mailadresse tilknyttet dit TV2 Play abonnement og dit mobilabonnement. Såfremt dette er tilfældet, vil Telmore stå for at overtage din betaling af TV2 Play, efter du har valgt dette abonnement hos Telmore.

De samme betingelser gælder, som for TV2 Plays eget tilbud om gratis i 14 dage, nemlig at det gælder TV2 Play basis uden reklamer abonnementet. Når du har en eksisterende konto hos TV2 Play, skal du samtidig sikre dig, at dine betalingsoplysninger bliver slettet/meldt fra. Dette kan du gøre under profil, hvor du klikker “opdater betalingsoplysninger”.

Hvis du har et TV2 Play abonnement via en anden e-mail, end den, du har hos Telmore, skal du opsige TV2 Play abonnementet. Alternativt er det muligt at ringe til kundeservice hos TV2 Play, hvor du kan bede dem om at samle dine abonnementer. Det er de vant til at gøre, så tøv ikke med at ringe til dem, hvis du ikke lige har mulighed for at opsige det digitalt.

Har du et andet TV2 Play abonnement end basispakken og ønsker at ændre det for at få det inkluderet i dit Telmore abonnement, skal du selv gå ind og opsige det, og dernæst vælge dit abonnement hos Telmore inkl. TV2 Play med basispakken.

På TV2 Play gratis med som COOP kunde med en Prime Konto

Er du medlem af supermarkedskæden COOP, som tæller Daglig Brugsen, Super Brugsen, Irma, Fakta, Discount 365 og Kvickly, kan du også oprette en Prime Konto, hvor du sætter et fast månedligt beløb ind på deres konto og dermed får nogle ekstra fordele, såsom TV2 Play inkluderet gratis.

Det er præcis det samme abonnement, Basis med reklamer, som i de ovennævnte muligheder, der også gør sig gældende her. Du får adgang til TV2 Plays on demand programmer, som tæller snigpremierer fra kanalerne TV 2 Charlie, TV2 ZULU, TV2 NEWS, TV2 FRI og TV2. Der er ikke inkluderet Sport on demand, som du skal betale særskilt for.

Såfremt du prøver TV2 Plays eget tilbud om 14 dage gratis og dermed allerede har basispakken, overgår dit abonnement dernæst automatisk til dit COOP Prime Konto abonnement, såfremt du bruger den samme e-mailadresse begge steder.

TV2 Play i husstanden på op til 5 enheder

Når vi taler om at kunne se TV2 Play gratis, kan man også kalde det for en slags gratis “solidarisk streaming”, når reglerne hos TV Play er, at man ikke skal betale pr. person for at se denne streamingtjeneste, men kan logge op til 5 enheder på i husstanden, og 2 af enhederne kan afspille det samme indhold på samme tid. Dermed deles I om TV2 Play abonnementet, og mon ikke børnene i hjemmet får lov til at se “gratis med”?

Med enheder mener vi tablets, mobiltelefoner og computere, alt efter, hvilken enhed, man lige bruger. Med disse enheder kan I også tage TV2 Play med på farten, hvor end I tager hen, om det er i toget, i flyet eller i sommerhuset eller på ferien i udlandet. Denne mobile og fleksible løsning for hele familien gør, at I kan bruge TV2 Play abonnementet hele tiden, og denne ubegrænsede adgang gør, at det er en bedre investering end en TV pakke, der er knyttet til jeres bolig.

Prøv det af og se om det er noget for dig

Med et gratis TV2 Play abonnement i 14 dage med basispakken med reklamer, vil du have rig mulighed for at prøve abonnementet af, og se, om det er noget for dig. Her kan du prøve at se alle de serier, film og programmer i arkivet samt snigpremierer og kanaler on demand, som findes på TV2 Play platformen.

Prøv også gerne af, hvordan det er at have med på farten samt dele det med resten af husstanden. Med i første tilbud er også et tilbud om at prøve filmkanalen Paramount Plus i 14 dage gratis, hvilket også kan være en stor fordel at kunne prøve af, inden du bestemmer dig for en mere permanent streaming løsning.

Prøv TV2 Play gratis her: https://checkout.play.tv2.dk/