familieinfo.dk

TV2 Play kontakt

Kontakt TV2 Plays kundeservice her: https://play.kundeservice.tv2.dk/hc/da

Har du problemer med at logge ind? Bliver du ved med at få en fejlmeddelelse? Er der en udsendelse, du ikke kan finde? Eller har du brug for hjælp til at få installeret appen? Deres kundecenter sidder klar til at hjælpe dig, og der er flere måder, du kan komme i forbindelse med os.

Læs om de forskellige TV2 Play kontakt muligheder lige her.

Brug deres chat

Sidder du med et problem, du gerne vil have en hurtig løsning på, så kan du med fordel benytte dig af deres chat.

På chatten sidder en af deres gode medarbejdere klar alle hverdage fra kl. 9-21. Du skriver blot dit spørgsmål i tekstfeltet, så kommer der straks et svar.

Chatten er især god, når du har mindre spørgsmål, der nemt kan besvare. F.eks. hvis der er et program, du gerne vil se, men ikke lige kan finde eller hvis du ikke kan huske, hvordan man slår undertekster til.

Send dem en mail

Nogle gange kan det være nødvendigt at formulere en længere besked, hvis der er noget mere indviklet, du har brug for hjælp til. I det tilfælde anbefales det, at du sender dem en mail på kundeservice@tv2.dk.

På mailen kan de ikke love, at der kommer et svar lige med det samme, men de bestræber sig på at svare på din henvendelse indenfor 24 timer.

Har du f.eks. brug for en udførlig guide til at installere TV2 Play på dit smart TV eller er der noget, du savner at se mere af på TV2 Play, så send dem en mail. Det kan du gøre på alle ugedage og på alle tidspunkter af døgnet.

Ring til dem

Måske er du ikke er den store chatter og måske er det nemmere at forklare dit problem over telefonen fremfor i en mail. Så er du velkommen til at gribe knoglen og ringe til dem på 89 88 12 12.

Deres telefonlinje er åben kl. 9-21 i hverdagene og kl. 12-16 i weekenden og på helligdage.

Over telefonen kan en af deres kompetente medarbejdere guide dig til at løse dit problem, mens du selv sidder med fjernbetjeningen og appen fremme. Telefonlinjen er også en god mulighed, hvis du har flere spørgsmål, du gerne vil have svar på, på én gang.

Masser af hjælpeartikler

De er altid glade for at kunne hjælpe deres kunder, og de vil rigtig gerne besvare din henvendelse, uanset om du chatter, mailer eller ringer til dem. Vil du dog hellere prøve at løse dit problem selv, har de en stor samling af hjælpeartikler, hvor du kan finde guides til de fleste udfordringer.

Du kan bl.a. finde svar på ofte stillede spørgsmål indenfor forskellige emner, løsninger på diverse fejlmeddelelser og en masse andre brugbare vejledninger.

Deres hjælpeartikler er nemme at forstå, og du behøver hverken være et IT-geni eller inkarneret TV2 Play bruger for at kunne følge dem.

Fandt du ikke det svar du ledte efter i deres hjælpeartikler, skal du endelig ikke tøve med at benytte dig af en af de andre TV2 Play kontakt muligheder.

Kontakt TV2 Plays kundeservice her: https://play.kundeservice.tv2.dk/hc/da