familieinfo.dk

TV2 Play på TV

Gå til TV2 Play her: https://play.tv2.dk/

Hvis du har Apple TV, Android TV eller et smart-TV – Samsung TV fra 2017 eller nyere samt LG Smart TV fra 2016 eller nyere – er det muligt at downloade TV2 Play som TV-app. Med TV2 Play som TV-app har du mulighed for at se TV2’s programmer som traditionelt flow-TV, men TV2 har med applikationen også benyttet de teknologiske muligheder, som smart-TV’et har skabt.

Nu kan du streame (næsten) hvad du vil, når du vil

For at forstå fordelene ved TV2 Play som app på TV, er der især to funktioner, du bør forholde dig til; samtlige TV2-programmer ligger tilgængelige døgnet rundt, og appen husker, hvad du er i gang med at se. Det betyder altså, at du – i modsætning til med traditionelt flow-TV – ikke skal vente til din favoritserie bliver genudsendt på én bestemt kanal, eller at TV2 bestemmer, hvilken film du skal se klokken 20.00.

Nu vælger du selv, hvad du vil se, og hvornår du vil se det. Du kan endda hurtigt skifte mellem de forskellige programmer, hvis det passer bedre til dit streaming-temperament.

Appen hjælper dig i gang med at streame, fra hvor du slap

Alle disse muligheder er især brugbare for dig, da appen husker, hvad du er i gang med at se. Hvis du er i gang med at se otte forskellige udsendelser – tv-serier, dokumentarer, højdepunkter fra en fodboldkamp og så videre – finder du på forsiden af TV2 Play en oversigt med disse udsendelser. Du vælger, hvad du vil fortsætte med at streame, og appen fortsætter udsendelsen fra præcis dét sted i udsendelse, som du var nået til.

Hurtig adgang til nyt indhold

Når du har downloadet og installeret TV2 Play-appen direkte på dit TV, skal du blot åbne TV2 Play fra oversigten over dine installerede apps. Det første du bemærker, når TV2 Play er startet, er en række store billeder med programtitler, som du kan bladre igennem. Dette er aktuelle programmer og snigpremierer, der er tilgængelige, når du har oprettet et abonnement. Du kan oprette abonnement for helt ned til 49 kr. om måneden.

Et hav af indhold

Hvis du scroller ned under billederne af snigpremiererne, finder du en række spændende funktioner. Her ligger en oversigt over de tilgængelige kanaler. Dette er ikke kanalernes live-udsendelser, men adgangen til de forskellige kanalers programmer.

Foruden de klassiske TV2-kanaler som News, Charley og Zulu, har du også mulighed for at købe adgang til reality-tjenesten Hayu, OIII – der er for børn i alderen tre til ni – samt Paramount+. På sidstnævnte tjeneste finder du blandt andet en lang række amerikanske topserier.

Neden under kanaloversigten finder du overblikket over programmer, som du er i gang med at se.

Få overblik med hovedmenuen

Hvis din brugeradfærd er målrettet, og du ikke har åbnet TV2 Play for at undersøge, om ”der er noget nyt”, kan du med fordel benytte hovedmenuen.

Når du åbner appen og befinder dig på forsiden, scroller du en enkelt gang mod venstre. Dette får hovedmenuen frem. Her har du blandt andet adgang til søgefunktion, sport, indhold til børn og dine indstillinger.

Gå til TV2 Play her: https://play.tv2.dk/