familieinfo.dk

Lær TV2 Play Sport at kende

Gå direkte til TV2 Play Sport her: https://play.tv2.dk/sport

Har du købt TV2 Play Sport og vil gerne hurtigt i gang med det? Det er en nem og hurtig platform at bevæge sig rundt på, så snart du lige har lært det at kende. Der er forskellige sektioner, der alle indeholder noget forskelligt.

Det er en smart opbygning, der generelt set minder om en typisk streamingtjeneste. Du kan se mange forskellige sportsgrene derinde, hvilket giver dig mange muligheder, når du sidder en lørdag og keder dig i sofaen. Du kan både tænde for basketball, håndbold, fodbold, tennis og badminton for blot at nævne nogle af sportsgrenene, der er på TV2 Play Sport.

Hvad for noget sport kan man se på TV2 Play Sport?

TV2 Play Sport byder på en masse lækker sport. Du kan se en helt masse forskellige sportsgrene, så du skal ikke være bange for at gå glip af noget vigtigt.

Du kan se fodbold, hvor den spanske La Liga vises samt den Italienske Serie A også vises. Du kan derfor se en masse godt og hurtigt fodbold. Derudover vises der også internationale turneringer såsom UEFA Europa League og UEFA Conference League, hvor der er flere danske deltagere.

TV2 Play Sport byder også på håndbold. Her kan du se de danske ligaer, der er nogen af bedste i verden. Nogle af verdens bedste spillere spiller i den danske liga, hvilket derfor betyder hurtigt og hårdt spil. Der er masser af dramaer, hvor kampene er meget tætte. Du kan også se de årlige slutrunder både hos mændene og kvinderne.

Er du interesseret i tennis? TV2 Play Sport byder på alle de store ATP og WTP turneringer, hvor danskere som Holger Rune og Clara Tauson brillerer. Tennis er en tempofyldt sport, hvor der hele tiden sker noget. Der vises rigtig mange forskellige kampe, hvilket sikrer dig, at du kan se alt.

Danmarks badminton spillere er nogen af de bedste i verden. Derfor er der også mange gode kampe med både danskere og udlændinge, der spiller badminton. Hold dig opdateret og få set alle kampene, sådan du ikke misser et af de store dramaer.

NBA er den største basketliga i verden og den vises på TV2 Play Sport. Du kan derfor se de mest atletiske mennesker i verden spille basket, der byder på stjerner som Lebron James, Steph Curry og Kevin Durant. Det er et eksplosivt og teknisk spil, som alle kan følge med i. Når slutspillet starter stiger intensiteten, så det må du ikke gå glip af.

Udover de ovennævnte sportsgrene vises der også atletik, svømning, E-sport, cykling, sejllads og en masse andet sport.

Højdepunkter

Er du typen, der ikke har tid til at sidde og se en hel fodboldkamp eller blot missede en kamp? Så kan du se højdepunkter af alle sportsgrene. Det er typisk 15 minutters højdepunkter af f.eks. en fodboldkamp. Du kan få set de største chancer til begge hold, hvilket ofte kan være med til at danne et godt billede af kampen.

Det er en rigtig god ting at have ved sin hånd, hvis du hurtigt skal have lidt tid til at gå eller blot holde dig opdateret på dit yndlingshold uden at skulle bruge flere timer på at sidde og se en fodboldkamp.

Der bliver lavet højdepunkter til rigtig mange kampe, så du kan til hver en tid finde dit holds højdepunkter.

Livesport

Sport skal ses live. Sådan lyder det fra mange sportsentusiaster. Det skal helst opleves i virkeligheden i en hal eller på et stort stadium, men det næstbedste er at se det live hjemme i stuen. Derfor kan du med TV2 Play Sport også se en masse livesport.

Du kan se alle sportsgrene live, hvilket gør det muligt for dig at følge med i rigtig mange ting på samme tid. En fodboldkamp bliver generelt sjovere, når det hele ses live, da spillet kan vende på få øjeblikke. Det bringer følelser frem i alle, når der ses sport live. Derfor er det også en stor prioritet hos TV2 Play Sport, at de har meget livesport tilgængeligt til deres seere.

Fik du ikke set det live?

Fik du ikke set det live? Det er en sektion, hvor du kan se tidligere sportudsendelser, der har været live. Du skal derfor ikke være bange for ikke at kunne se din yndlingsbadmintonspillere eller dit yndlingshåndboldhold spille en kamp, da du altid kan se det bagefter.

Det er en rigtig god funktion til dem, der ofte ikke er hjemme om aftenen og derved ikke har mulighed for at se sport live. Det er godt, at de altid kan findes bagefter. Det behøver ikke udelukkende være til dig, der ikke fik det set live, men også blot til dem, der gerne vil se en kamp igen efter den har været sendt i fjernsynet eller på TV2 Play Sport.

Dokumentarer

Er du vild med dokumentarer om sport? Der findes et utal af forskellige typer af dokumentarer på platformen. Du kan komme tættere på det enkelte mennesker, se om skandaler og korruption eller blot blive klogere på en turnering eller sportsgren som helhed.

Der er stor variation i dokumentarerne på TV2 Play Sport, hvilket giver dig muligheder for at blive klogere på en masse sportsgrene og de udøvere, der er indenfor de respektive sportsgrene. Deres indhold og fokus er også meget forskelligt, hvor nogen er personlige og følelsesladet, hvor andre derimod udelukkende har fokus på træning og sporten.

Det er meget spændende at sidde og se forskellige problematikker blive diskuteret og belyst, hvilket kan være med til at åbne din horisont for forskellige problemer i en sportsgren.

Eventkanaler

Det er ikke altid, at de forskellige ting kan vises på TV2´s sportskanaler. Derfor tager de en gang imellem eventkanaler i brug. Her vil der blive vist enkelte sportsbegivenheder, hvilket kunne være en fodboldkamp eller håndboldkamp, der ikke var plads til på TV2 Sport eller TV2 SpXrt.

Du skal derfor ikke være bange for at gå glip af din yndlingssport, da de ofte vil blive vist på eventkanalerne. Det samme gælder, hvis en tenniskamp eller en badmintonkamp bliver udskudt og kommer til at gå ind på en anden udsendelse. Så vil en af udsendelserne ofte blive flyttet over på TV2 Play og eventkanalerne.

Gå direkte til TV2 Play Sport her: https://play.tv2.dk/sport