familieinfo.dk

TV2 Play – Én af de mest populære streamingtjenester i Danmark

Gå til TV2 Play her: https://play.tv2.dk/

TV2 Play er én af de mest populære streamingtjenester i Danmark. Tjenesten kan ses både på computere, Mac enheder, fjernsyn samt mobile enheder såsom smartphones og tablets. Derudover kan du se TV2’s streamingtjeneste via Chromecast.

En af grundene til tjenestens popularitet skyldes det brede og varierede indhold. Play-funktionen henvender sig til hele familien. Der er indhold for både børn, unge og voksne, så du kan slippe for at skulle betale for mange abonnementer til flere streamingtjenester.

Indhold hos TV2 Play

Play-tjenesten er en afløser af “Sputnik”, der var én af de første udbydere på markedet, der gav os mulighed for at se TV på demand. For få år siden blev TV2 en betalingskanal, hvilket har fået mange til at vælge TV-udbyderens streamingtjeneste.

Hos tjenesten kan du få adgang til alle TV2’s kanaler. Det gælder blandt andet:

  • TV2 (hovedkanalen)
  • TV2 ZULU
  • TV2 CHARLIE
  • TV2 NEWS
  • TV2 SPORT
  • Film der henvender sig til seere fra 2-96år

Du skal være abonnent for at få adgang til Play-tjenesten. Som abonnent kan du og familiens øvrige medlemmer frit vælge de programmer, udsendelser, kanaler og film til, som der ønskes at ses. Der kommer hele flere film til hos tjenesten, så du altid kan fordybe dig i nye film, komedier, dokumentarer, biografier og historiske fortællinger.

Kundeservice

TV2 Play er en 100% dansk streamingtjeneste. Uanset om du er kommende kunde, eller om du er betalende abonnent, kan du alle hverdage komme i kontakt med den danske kundeservice enten pr. telefon, chat eller via mail. Kundeservice kan hjælpe dig, hvis du har problemer med dit abonnement, visning eller betaling.

Har du gentagne problemer, kan der være nødvendigt at tage telefonisk kontakt, hvor du får personlig vejledning. Drejer det sig om et mindre vigtigt emne, kan du gøre brug af chatfunktionen, som automatisk dukker op på din skærm, når du besøger tjenestens hjemmeside.

På streamingtjenestens hjemmeside finder du en hjælpsom Q&A sektion, der besvarer de mest stillede spørgsmål fra kunderne. Det drejer sig om både praktiske, tekniske og økonomiske spørgsmål. Dermed er du fri for at skulle vente på skriftligt svar på mail, hvis din henvendelse drejer sig om oprettelse eller hjælp til at sætte din personlige konto op.

På den danske streamingtjenestes hjemmeside får du hjælpsomme vejledninger til at komme godt i gang med dit abonnement. Du får guides til opsætning, og du får gode råd til fejlfinding, hvis der skulle opstå problemer med at streame kanaler eller film.

Priser og betalingsvilkår

Det kræver abonnement at kunne se indholdet hos TV2 Play. Som abonnent betaler du et fast, månedligt gebyr for fuld adgang til alle kanaler og film hos Play-tjenesten. Du kan koble dit abonnement til PBS, så betalingerne hver måned automatisk trækkes fra din konto. Prisen pr. måned følger det niveau, som mange af de andre populære streamingtjenester også tager.

Som abonnement får du en personlig side, hvor du kan oprette flere konti, så dine familiemedlemmer kan få hver deres side med anbefalet indhold. Det er også på din personlige profil, du kan se betalinger og ændre i dit abonnement.

Gå til TV2 Play her: https://play.tv2.dk/